Select Page

¿Cómo llevar un estilo de vida más sostenible? Algunas reflexiones prácticas

Et preocupa el medi ambient i l’impacte de les nostres accions diàries en la naturalesa?, et preguntes si els teus hàbits diaris són prou sostenibles?, vols saber quin és el consum d’aigua i les emissions de CO₂ que generem cada dia?
En aquest taller et proposem una reflexió conjunta: observem el nostre comportament diari i valorem la petjada ecològica que deixem. Buscarem junts solucions per a reduir el nostre consum.

Creant junts un futur sostenible

Dirigit a:

Dirigit a tota mena de públic interessat i sensible per l’impacte de les nostres accions diàries en el clima, i en general, en el medi ambient. Sense necessitat de tenir coneixements previs

Objectius:

Sessió pràctica, participativa i reflexiva, on traslladar la sensibilització per l’impacte al medi ambient de les nostres accions.
Cada participant haurà d’aprendre a valorar quina és la seva emissió individual de CO₂ i quin és el consum d’aigua en la seva activitat diària. Farem reflexions sobre quines conductes/activitats consumeixen més i com podem aconseguir disminuir l’impacte negatiu que les nostres activitats tenen sobre el clima i el planeta.

PROGRAMA

lunes, 11 de julio

16:30-18:00 h.
Abrir los ojos hacia un futuro más sostenible.
Medición del nuestro impacto diario: Huella de carbono y huella hídrica

martes, 12 de julio

16:30-18:00 h.
Como podemos reducir nuestras emisiones: ahorrando en consumos

miércoles, 13 de julio

16:30-18:30 h.
Principales tips para una vida y una casa más eco-friendly

Idioma:

Castellà

Hores:

 de 16:30 a 18:00 hores

Dies:

Juliol: 12 , 13, 14

Curs presencial i virtual:

Aquesta activitat permet a l’estudiant participar amb assistència presencial o assistència en línia en directe o en diferit, sense necessitat d’anar al centre.

Lloc:

UNED Barcelona
Av. Rio de Janeiro, 56-58
08016 – Barcelona

Ponent:

Anna Méndez Galcerà
professora-tutora dels Graus de Turisme, ADE i Economia a UNED Barcelona.
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB, titulada en ESG i RSC per la UNED, graduada per la Universitat KUB d’Holanda en European Business Program i amb les titulacions CIIA ®-Foundation Level Professional Certification (analista financer europeu

Inscripció:

Devolució de l’import de la inscripció: es farà la devolució de l’import per motius imputables al Consorci, per manca de matrícula, i per a qualsevol altra mena de devolució caldrà presentar la petició degudament justificada.

Tornar a oferta de cursos

Més informació al Centre:

UNED Barcelona
Av. Rio de Janeiro, 56-58
08016 Barcelona
93 396 80 59
activitats@barcelona.uned.es