Select Page
Estudis

Admissió

Estudis

Admissió

Inici » Estudis » Apunta’t a la UNED » Admissió

Admissió per als estudis de GRAU

El període d’admissió estarà obert del 15 de juny al 23 de octubre de 2023 per al primer període de matrícula i del 18 de gener al 2 de març de 2024 per al segon termini de matrícula.

Només cal sol·licitar l’admissió si has de traslladar l’expedient acadèmic des d’una altra universitat, és a dir, si accedeixes directament de les proves d’accés en una altra universitat (EBAU), estudis parcials universitaris, si tens l’accés per a majors de 25, 40 o 45 anys o si vols fer simultaneïtat d’estudis. Si ets estudiant de la UNED no cal demanar admissió per traslladar el teu expedient o fer simultaneïtat d’estudis entre les nostres Facultats o Escoles.

Com es sol·licita?

L’admissió es fa a través d’Internet, mitjançant l’imprès electrònic disponible en la pàgina web www.uned.es . Has d’omplir el formulari de sol·licitud amb les teves dades personals i acadèmiques sol·licitades , verificar les dades i clicar per enviar el formulari. Un cop enviat el formulari pots imprimir o guardar la carta d’admissió.

 

Admissió per als estudis de Màster:

Estudiants nous en el Màster:

Els estudiants nous han de fer la  preinscripció del 22 de maig al 6 de juliol del 2023 i els resultats els tindreu abans del 26 de juliol.

Si vols fer la preinscripció al Màsters Universitari en Estudis de Gènere, Màster Universitari en Professor d’Espanyol com a Segona Llengua, Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, F.P. i Ensenyament d’idiomes, Màster Universitari en Enginyeria i Ciència de Dades, Màster Universitari en Intervenció Educativa en Contextos Socials, Màster Universitari en Història de l’Art, Màster en Polítiques Socials i Dependència, Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals: Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia Aplicada, Màster en Psicologia Generl Sanitària i el Màster Universitari en Investigació en Intel·ligència Artificial, has de fer la preinscripció del 22 de maig al 6 de juny de 2023.

En el cas de que no es cobreixin les places en aquests períodes s’obrirà un termini extraordinari  del 1 al 8 de setembre  de 2023, en aquest cas la resposta a l’admissió la tindreu abans del 29 de setembre.

Estudiants antics en el Màster:

Si ja has estat matriculat en el mateix Màster i vols continuar el període d’inscripció és del 12 al 27 de setembre de 2023.

Excepcionalment, el Màster Universitari en Psicologia General Sanitària i el Màster Universitari en Accés a l’Advocacia obrirà el termini del 4 al 11 de setembre de 2023

La Comissió de Valoració resoldrà les sol·licituds d’admissió/preinscripció dels estudiants antics que continuïn els seus estudis abans del 15 setembre de 2023.

Admissió per als estudis de Doctorat

NOUS estudiants: de l’1 al 30 de juny de 2023.
ANTICS estudiants: els doctorands que ja van iniciar els seus estudis el curs passat només han de realitzar el tràmit de matrícula.

 

Accedeix al formulari d’admissió