Select Page
UNED Sènior

Oferta dels cursos d’UNED Sènior de Canet de Mar

 

Inici » Estudis » Formació contínua » UNED Sènior » Oferta dels cursos UNED Sènior de Canet de Mar

TOTS ELS CURSOS S’OFERIRAN EN MODALITAT VIRTUAL FINS A NOU AVÍS

Cursos del segon quadrimestre:

English for travelling

English for travelling

Dijous 18 de febrer de 2021

Aquest curs serà essencialment molt funcional i pràctic per a que les persones puguin utilitzar l’anglès com a via de comunicació en un nombre de situacions reals i del seu interès com és el context de viatges, un dels temes de més interès i més sol·licitats pels estudiants de llengües estrangeres.

read more
Francès: Francès bàsic

Francès: Francès bàsic

Dimecres 17 de febrer de 2021

Aquest curs va adreçat a totes aquelles persones que ja tenen alguna noció de francès. Es tracta de poder expressar-se amb fluïdesa en qualsevol situació quotidiana –domèstica i funcional- i de poder entendre de manera general informacions amb què ens puguem trobar en la vida diària.

read more

Cursos del primer quadrimestre:

Anglès: Everyday English

Anglès: Everyday English

Dijous 15 d’octubre de 2020

Aquest curs d’anglès, dissenyat per a majors de 50 anys, és essencialment molt funcional i pràctic pretenent oferir les eines bàsiques necessàries perquè aquestes persones puguin utilitzar l’anglès com a via de comunicació en un nombre de situacions reals de la vida quotidiana.

read more
Català escrit

Català escrit

Dimarts 6 d’octubre de 2020

L’assignatura Català escrit està dissenyada per refermar i ampliar coneixements de català a partir de l’estudi d’aspectes concrets de la llengua i l’aplicació pràctica sobre la base d’un aprenentatge que es pretén que sigui el màxim de significatiu possible.

read more