Select Page
UNED Sènior

Oferta dels cursos d’UNED Sènior de Canet de Mar

 

Inici » Estudis » Formació contínua » UNED Sènior » Oferta dels cursos UNED Sènior de Canet de Mar

Cursos del primer quadrimestre:

Emocions i actituds negatives

Emocions i actituds negatives

Inici: dilluns 3 d’octubre de 2022

Aquest curs vol centrar l’atenció en les emocions i les actituds negatives o també anomenades tòxiques a partir de la seva identificació, els processo mentals que estan darrere i com es poden treballar des de la perspectiva de la psicologia positiva i d’altres corrents de la psicologia.

read more
Navegant pel món connectat

Navegant pel món connectat

Inici: Dimecres 5 d’octubre de 2022

L’objectiu d’aquest curs és fer arribar a l’alumnat els coneixements, les bones pràctiques i consells per tal de disminuir la bretxa digital i l’exclusió que pot arribar a patir aquella persona que no és capaç de defensar-se mínimament amb les tecnologies actuals

read more

Cursos del segon quadrimestre:

Lluís Domenech i Montaner. Art Total

Lluís Domenech i Montaner. Art Total

Inici: Dimecres 15 de febrer de 2023

El curs Lluís Domènech i Montaner, art total pretén donar a conèixer la vida i obra del pare del modernisme català i, al mateix temps, entendre la singularitat del personatge. Un viatge apassionant a la recerca del substrat personal de Domènech i Montaner que ens permetrà gaudir del modernisme català.

read more
English Conversation

English Conversation

Inici: Dijous 16 de febrer de 2023

Aquest curs d’anglès està adaptat especialment per a estudiants sèniors essencialment molt pràctic i funcional amb l’objectiu de proporcionar eines bàsiques perquè es puguin comunicar en anglès.

read more