Select Page
UNED Sènior

Oferta dels cursos d’UNED Sènior de Canet de Mar

 

Inici » Estudis » Formació contínua » UNED Sènior » Oferta dels cursos UNED Sènior de Canet de Mar

Cursos del primer quadrimestre:

Anglès: Everyday English

Anglès: Everyday English

Dijous 17 d'octubre de 2019

Aquest curs d'anglès, dissenyat per a majors de 50 anys, és essencialment molt funcional i pràctic pretenent oferir les eines bàsiques necessàries perquè aquestes persones puguin utilitzar l'anglès com a via de comunicació en un nombre de situacions reals de la vida quotidiana.
read more
Català escrit

Català escrit

Dimarts 15 d'octubre de 2020

L'assignatura Català escrit està dissenyada per refermar i ampliar coneixements de català a partir de l’estudi d’aspectes concrets de la llengua i l’aplicació pràctica sobre la base d’un aprenentatge que es pretén que sigui el màxim de significatiu possible.
read more

Cursos del segon quadrimestre:

English for travelling

English for travelling

Dijous 20 de febrer de 2020

Aquest curs serà essencialment molt funcional i pràctic per a que les persones puguin utilitzar l'anglès com a via de comunicació en un nombre de situacions reals i del seu interès com és el context de viatges, un dels temes de més interès i més sol·licitats pels estudiants de llengües estrangeres.
read more
Francès: Francès bàsic

Francès: Francès bàsic

Dimecres 19 de febrer de 2020

Aquest curs va adreçat a totes aquelles persones que ja tenen alguna noció de francès. Es tracta de poder expressar-se amb fluïdesa en qualsevol situació quotidiana –domèstica i funcional- i de poder entendre de manera general informacions amb què ens puguem trobar en la vida diària.
read more