Select Page

Library Mobile: l’App de les biblioteques de la UNED

 

La Biblioteca llança una aplicació mòbil, Library Mobile, per facilitar a la comunitat universitària l’accés a tots els recursos i biblioteques de la Seu Central i dels Centres Associats. Amb aquesta app podràs cercar llibres i recursos electrònics, fer reserves per recollir-les a la teva Biblioteca més propera, veure els teus préstecs i renovar. A més és una eina molt útil per localitzar la ubicació de les Biblioteques de centres i contactar amb elles.

Library Mobile inclou les següents funcionalitats:

1. Cerques per biblioteques, recursos electrònics, etc.
2. Visualitzar els préstecs, sol•licituds o reserves efectuades, notificacions.
3. Mapes: geolocalizació de totes las Biblioteques de Centres per comunitats incloent la direcció i la imatge de l’edifici per no perdre’s.
4. Biblioteques: directori, organitzat per comunitats, que permet navegar i visualitzar la pàgina de cada Biblioteca per cercar en els seus propis fons impresos y audiovisuals i en la que es mostren horaris, dades de contacte i web. S’inclou també un mapa per facilitar l’accés.
5. Guies: de suport a l’aprenentatge, a la publicació i investigació i de matèries.
6. Recursos electrònics: cerca de llibres, revistes electròniques, articles i més.
7. També, la informació ocupa un lloc destacat ja que s’inclouen notícies, novetats i accés a las xarxes de la biblioteca com Facebook, Twitter, Instagram i al canal de Youtube.

Descarrega-te-la!

La instal•lació és molt intuïtiva. Simplement s’ha de descarregar Library Mobile de Google Play en el cas d’Android o d’App Store per dispositius IOS, escollir UNED en el camp Institució, seleccionar un idioma (espanyol o anglès), acceptar les condicions del servei i autenticar-se amb les claus de CampusUNED.