Select Page

Los colores de la economía: Economía verde y circular, una solución a los desafíos principales del siglo XXI

El debilitat context econòmic actual precisa d’un model que permeti assolir un creixement econòmic sostenible en el temps i la reactivació de les economies.

El model d’economia verda i circular, és aquell que permet millorar el benestar humà i l’equitat social, reduir els riscos ambientals i la pressió sobre els sistemes naturals i harmonitzar el desenvolupament econòmic i el consum eficient dels recursos al cicle productiu.

Reutilitza, repara, remanufactura, i recicla. Amb l’economia circular sorgeixen noves oportunitats per a les empreses, el medi ambient i l’economia en general.

Objectius:

Conèixer l’estreta relació entre la sostenibilitat, la responsabilitat social corporativa i l’economia circular.
Identificar oportunitats de millora en els resultats econòmics, socials i ambientals.
Saber els principis fonamentals de l’economia circular i la seva importància com a generadora de valor al llarg del cicle de vida dels recursos.

En acabar el curs s’espera que els assistents adquireixin les competències suficients per entendre el concepte d’economia circular i les tendències de la sostenibilitat en el context social i empresarial, entre d’altres.

Activitat exclusivament en línia:

Curs en línia 100% a través de la plataforma ZOOM

PROGRAMA
 Mòdul 1

Sostenibilitat i finances sostenibles

Mòdul 2
Economia circular (I): definició, marc europeu, estratègies d’economia circular

Mòdul 3
Economia circular (II): transició cap a l’economia circular i exemples de bones pràctiques

Idioma:

Castellà

Adreçat a:

Aquest seminari està dirigit a tota mena de públic que vulgui conèixer les característiques de l’economia circular basada en l’optimització dels recursos, un nou model productiu en benefici del planeta i de la nostra societat que afavoreix el benestar econòmic, ambiental i social.
No es precisen coneixements previs

Dies i hores:

Divendres 26 de novembre de 17:00 a 18:30 hores

Dilluns 29 de novembre de 17:00 a 18:30 hores

Dimecres 1 de desembre de 17:00 a 19:00 hores

 

Ponent:

Anna Méndez Galcerá.  Tutora UNED als Graus de Turisme, ADE i Economia.Titulada en CIIA ®-Foundation Level Professional Certification (Analista financer europeu)

Inscripcions:

Devolució de l’import de la inscripció: es farà la devolució de l’import per motius imputables al Consorci, per manca de matrícula, i per a qualsevol altra tipus de devolució caldrà presentar la petició degudament justificada.

 

Més informació al Centre:

UNED Barcelona
Av. Rio de Janeiro, 56-58
08016 Barcelona
93 396 80 59
activitats@barcelona.uned.es