Select Page

Profesiones del siglo XXI: la enseñanza de una lengua extranjera.

El curs està format per tres sessions teoricopràctiques i es dirigeix a tots aquells estudiants que vulguin orientar la seva carrera professional a l’ensenyament d’una segona llengua. Cada sessió incideix en un aspecte fonamental de la docència d’una llengua estrangera que els futurs docents han de conèixer per a dissenyar i implementar una proposta didàctica amb èxit.

Dirigit a:

Estudiants de grau en Llengua i Literatura Espanyola i Estudis Anglesos interessats a desenvolupar la seva trajectòria professional com a docents d’una llengua estrangera o iniciar un màster universitari en aquest àmbit.

Metodologia:

• Totes les sessions parteixen d’una introducció teòrica i culminen amb una activitat pràctica que incideix en l’ús de la llengua per a fins comunicatius.
• En finalitzar el curs, els estudiants hauran creat una unitat didàctica completa.
• Es treballarà en petits grups amb seguiment i feedback continu del docent.

PROGRAMA

dilluns, 27 de juny

17.00-19.00 h.
El disseny d’una unitat didàctica: com detectar problemes i plantejar objectius a l’aula d’idiomes.

dimarts, 28 de juny

17.00-19.00 h.
L’ensenyament/aprenentatge a partir del Marc comú europeu de referència per a les llengües: les capacitats comunicatives de l’estudiant segons el seu nivell.

dimecres, 29 de juny

17.00-19.00 h.
Les noves tecnologies a l’aula d’idiomes.
L’avaluació: estratègies per a donar feedback

Idioma:

Castellà

Hores:

 de 17:00 a 19:00 hores

Dies:

Juny: 27 , 28 , 29

Curs virtual en directe:

Assistència en línia en directe, sense necessitat d’anar al centre.

Ponent:

Míriam Gázquez Cano. Doctora en Estudios Lingüísticos, Literarios y Culturales. Es tutora del grado en Lengua y Literatura Española de la UNED Barcelona. En el ámbito profesional, se ha especializado en la enseñanza del español como lengua extranjera y fines específicos y ha impartido cursos de grado y máster en diversas instituciones como ESADE. Asimismo, se encarga de tutorizar trabajos de máster en torno a la enseñanza de idiomas mediante la tecnología en la UOC.

Inscripció:

Devolució de l’import de la inscripció: es farà la devolució de l’import per motius imputables al Consorci, per manca de matrícula, i per a qualsevol altre tipus de devolució caldrà presentar la petició degudament justificada

Tornar a oferta de cursos

Més informació al Centre:

UNED Barcelona
Av. Rio de Janeiro, 56-58
08016 Barcelona
93 396 80 59
activitats@barcelona.uned.es