Select Page
Serveis

Primers passos a la UNED

Serveis

Primers passos a la UNED

Inici » Serveis » Pla d’acollida » Primers passos a la UNED

En aquesta sèrie titulada “Els meus primers passos” volem donar a conèixer a la UNED i tot el seu potencial.
La sèrie consta de quatre mòduls independents en els quals s’exploraran els seus 3 eixos principals:

Descobreix la UNED 

L’objectiu principal d’aquest mòdul és donar una visió el més àmplia possible de la UNED i tot el seu potencial, conèixer la seva infraestructura, metodologia, recursos disponibles, oferta acadèmica, etc.

Els espais virtuals de l’estudiant de la UNED

L’objectiu principal d’aquest mòdul és que l’estudiant conegui els serveis i recursos dels quals disposa dins dels tres grans blocs virtuals sobre els quals es recolza la UNED.

Més concretament: Aprendre a moure’s amb facilitat a la zona de l’Escriptori i Campus UNED; utilitzar la plataforma educativa aLF i accedir a les aules AVIP, tot per aconseguir un aprenentatge col·laboratiu i autònom en el procés d’ensenyament-aprenentatge.

2 La tutoria en la UNED

L’objectiu principal d’aquest mòdul és que l’estudiant conegui què és un Centre Associat i els diferents tipus de tutories que s’imparteixen des dels diferents centres.

Així mateix, familiaritzar-se amb tots els recursos, materials i personals, que des dels diferents centres s’ofereixen als estudiants, així com més específicament conèixer l’eina Akademos dissenyada específicament per als Centres Associats i totes les seves possibilitats.

Metodologia i planificació per estudiar en la UNED

Els objectius principals d’aquest mòdul són 2:

  • Conèixer la metodologia concreta de la UNED i els recursos que aquesta posa a la disposició dels estudiants per acollir-los i acompanyar-los en els seus primers passos, com el Pla d’Acollida.
  • Un segon objectiu seria facilitar el recolzament en la matrícula perquè la planificació dels seus estudis sigui l’adequada a les seves possibilitats, interessos i motivacions.