Select Page
Serveis

Què són les tutories?

Serveis

Què són les tutories?

Inici » Serveis » Preguntes freqüents » Què són les tutories?

L’estudiant disposa de servei de tutories presencials i tutories telemàtiques:

Tutories Presencials

Els estudis de CAD, CUID, Grau i el Màster en Secundària tenen el servei de tutories presencials. (En el cas dels Graus hi ha cursos sense aquest servei presencial. Consulta el teu grau)

Aquestes tutories serveixen per facilitar orientacions per a la preparació de les assignatures, aclarir dubtes de continguts, realitzar activitats pràctiques, explicar els criteris aplicats en la correcció de les proves d’avaluació continua i orientar per a les proves presencials.

Accedeix al servei de tutories presencials segons els teus estudis:

Tutories telemàtiques: AVIP

L’AVIP és una eina docent que permet donar suport tecnològic a les tutories presencials i proporciona la denominada “presencialitat virtual” així que des de qualsevol punt amb accés a Internet els usuaris poden seguir les tutories tant en directe com en diferit.

La tutoria presencial s’emet en directe i si el tutor la grava, estarà disponible per als seus alumnes a l’apartat de documents de tutoria de l’aula virtual ALF per veure-la en diferit.

El Centre té com a objectiu que TOTS els seus estudiants puguin tenir accés al servei de tutories, i per tant, procura que tots tinguin a l’abast el seguiment de les seves assignatures a través de la xarxa accedint a les tutories AVIP.

Per saber com accedir:
 consulta aquest document o visualitza aquest tutorial

Guia dels recursos telemàtics:         

Descarrega’t la guia per conèixer i utilitzar
el campus UNED i els Cursos virtuals a ALF