Select Page
Serveis

Tutories CUID

Serveis

Tutories CUID

Inici » Serveis » Servei de tutories » Tutories CUID

Comunicat de tutories:

COVID 19 – Protocol d’actuació en el servei de tutories

Davant la declaració de l’estat d’alarma degut a la crisi sanitària provocada per la expansió del COVID-19, i seguint instruccions del Rectorat de la UNED, el Centre Associat a la UNED de la Província de Barcelona comunica la suspensió de l’accés a les instal·lacions de les seves seus i aules, així com de tota activitat presencial, fins a nou avís.

Amb el propòsit de que aquesta situació excepcional de confinament afecte el menys possible als nostres estudiants, el Centre Associat a la UNED de la Província de Barcelona seguirà oferint els serveis d’atenció tutorial als seus estudiants de forma no presencial.

Les tutories s’impartiran de forma telemàtica a través de la modalitat de webconferencia (aules AVIP). En cas de que no sigui possible que el/la tutor/a habitual emeti la tutoria, els nostres estudiants seran assignats temporalment al grup de tutoria on line d’un altre tutor/a de qualsevol seu del nostre Centre o d’un altre centre del nostre Campus.

Com accedir a veure les tutories:

Tutories online en directe

Aquí tens un vídeo on  s’explica més datalladament com accedir a Akademos Web i a les tutories AVIP.


 

Els centres de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Boi de Llobregat tenen oferta de tutories presencials d’idiomes. Pots descarregar-te els horaris on apareix el calendari de les tutories en format pdf.

Horaris