Select Page

Sortida al MAC de Barcelona (Museu d’Arqueologia de Catalunya). Un recorregut vers el passat

Recorregut per les diferents etapes de la història dels humans, a través del qual podrem gaudir dels principals avenços assolits per la nostra espècie, que han permès arribar als nostres dies.
Ens centrarem bàsicament en les sales de prehistòria fins al món ibèric, a més de l’exposició d’algunes peces singulars.

Responsable de l’activitat:

Margarita Genera
Tutora de les assignatures Prehistòria Antiga a la Península Ibèrica, Prehistòria I: Les primeres etapes de la Humanitat, Art Prehistòric i Prehistòria II: Les societats metal·lúrgiques.

Lloc :

Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona

Passeig de Santa Madrona, 39

08038 Barcelona

Día:

9 de novembre de 2019

LLOC DE TROBADA

Dissabte, 9 de novembre

10:00 hores

Lloc de trobada:

Entrada principal del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona

Passeig de Santa Madrona, 39 (final del carrer Lleida),

08038 Barcelona

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 8€ per a àmbit UNED i 10€ per la resta.


Devolució de l’import de la inscripció: es farà la devolució de l’import per motius imputables al Consorci, per manca de matrícula, i per a qualsevol altre tipus de devolució caldrà presentar la petició degudament justificada.


Dirigit a

Persones que estiguin interessades en l’art antic en totes les seves facetes, en la història i l’arqueologia. Pot ser d’interès per a tots els alumnes de Prehistòria (Universal i de la península Ibèrica), a més dels alumnes d’art prehistòric.


Objectius

Aquesta és una bona oportunitat de conèixer de més a prop les manifestacions culturals i artístiques dels nostres més vells avantpassats.
Entre molts altres objectius, amb aquesta visita ens proposem:
Aprofundir en el món fascinant de la prehistòria des dels estris més senzills de la quotidianitat als rituals més complexos i difícils d’interpretar.
Gaudir de la bellesa dels objectes exposats, tot fent-ne l’anàlisi dins del context en el qual pertanyen.
Reflexionar sobre el canvi climàtic i comprovar les estratègies de superació que han desenvolupat els éssers humans, tot innovant permanentment

Informació del Centre

UNED Barcelona
Av. Rio de Janeiro, 56-58
08016 Barcelona
93 396 80 59
activitats@barcelona.uned.es