Select Page

Taller: El paper del tercer sector en la construcció comunitària d’una ciutadania fecrítica

En aquest taller reflexionarem sobre les principals situacions de desigualtat que s’estan donant a Catalunya, identificarem quins impactes esta provocant la crisi del Covid19, en especial entre els col·lectius més vulnerables i reflexionarem sobre quines respostes estem/podem donar des de les entitats del tercer sector a Catalunya.

Presentarem un cas d’èxit com la Fundació Marianao, com a entitat sense afany de lucre que, des de l’any 1985, desenvolupa projectes socioeducatius amb la finalitat de promoure el desenvolupament personal i comunitari, afavorint processos orientats a la inclusió social d’aquelles persones que pateixen situacions de vulnerabilitat social

Modalitat:

En línia (plataforma GoogleMEET)

Material necessari:

Connexió a internet

Compte de Google (Gmail)

Micro i càmera

Ordinador o dispositiu mòbil

PROGRAMA

Taller:

El paper del tercer sector en la construcció comunitària d’una ciutadania crítica.

A qui va adreçat:

El taller s’adreça a estudiants de l’àmbit de les ciències socials, persones en actiu o persones sensible i amb interès per conèixer la realitat social, els principals indicadors de desigualtat social a Catalunya i quines respostes podem donar des de l’acció comunitària. Es presentarà el cas de la Fundació Marianao, com a entitat social santboiana que treballa des de l’any 1985 per a la promoció social i el desenvolupament local del territori.

Idioma:

Català

Hores lectives:

1:30 hores

Dia i hora:

Dijous de 17:00 a 18:30 hores

Juliol: 9

Ponent:

Josep Torrico Catalán. Director de la Fundació Marianao. Tutor del Grau en Pedagogia i Educació Social a la UNED i a la Fundació Pere Tarrés.

Preu de la inscripció:

5€

Inscripció:

Devolució de l’import de la inscripció: es farà la devolució de l’import per motius imputables al Consorci, per manca de matrícula, i per a qualsevol altra tipus de devolució caldrà presentar la petició degudament justificada

 

Més informació al Centre:

UNED Barcelona
Av. Rio de Janeiro, 56-58
08016 Barcelona
93 396 80 59
activitats@barcelona.uned.es