Select Page
Biblioteca

Recursos

 

Inici » Biblioteca » Recursos

La Biblioteca ofereix accés a recursos electrònics (bases de dades, revistes, llibres electrònics).
L’accés als recursos electrònics subscrits per la Biblioteca està reservat als membres de la comunitat universitària de la UNED (personal docent i investigador, estudiants amb matrícula activa i PAS) i cal identificar-se amb les claus de Campus UNED.

Pots accedir als recursos electrònics des de la pàgina de la Biblioteca. En el següent vídeo t’expliquem com accedir-hi:

Bases de dades

En aquest enllaç podràs accedir a les bases dades i altres recursos d’interès subscrits per la biblioteca on podràs buscar bibliografia pel teu treball d’investigació. Trobaràs bases de dades generals i especialitzades i pots accedir-hi des d’un llistat alfabètic o per matèries.

Llibres electrònics

En aquest enllaç podràs accedir a diverses plataformes de llibres electrònics a text complet: publicacions de la UNED i altres universitats, monografies de tecnologia, ciències, ciències socials, humanitats.

Plataforma amb bibliografia recomanada electrònica

Per conèixer si la bibliografia recomanada de les assignatures dels teus estudis es troba en format electrònic, pots consultar-ho a través del Cercador de bibliografia recomanada o directament a través de les plataformes Ebook Central, e-BUNED, Ingebook i UNEBOOK.
També pots accedir als llibres electrònics a través del Cercador de la Biblioteca, una vegada autenticat.

Com descarregar un llibre electrònic?

Gairebé tots els llibres de les col·leccions de Ebook Central i e-BUNED es poden descarregar per a la lectura en un ordinador i dispositiu mòbil. Els requisits són:
1. Autenticar-te amb les dades Campus UNED. A més, a la plataforma Ebook Central caldrà registrar-se.
2. El llibre es descarrega en un arxiu “acsm”. Per llegir aquest tipus d’arxiu és necessari tenir instal·lat el software Adobe Digital Editions. Cal registrar-se a Adobe i descarregar-se el software de forma gratuïta.
3. L’arxiu “acsm” té una caducitat màxim de 21 dies en Ebook Central, i 10 dies en e-BUNED. Transcorregut aquest termini serà necessari realitzar de nou la descàrrega.

Revistes electròniques

La Biblioteca UNED compte amb un important fons de revistes impreses i electròniques, accessible a través del Cercador de la UNED. És necessari estar identificat amb les dades de Campus UNED
Les revistes electròniques es poden consultar a l’apartat Revistas-e del Buscador de la UNED. Es pot buscar per títol o ISSN. També és possible consultar alfabèticament els títols de les revistes.