Select Page
on som?

El campus Nord-Est

on som?

El campus Nord-Est

Inici » Qui som? » On som » El Campus Nord-Est

Des del mes d’octubre de 2008, el centres de la UNED, per tal de donar un millor servei a tots els seus estudiants, s’organitzen agrupats en cinc campus.

En el marc d’aquesta organització el nostre centre forma part del Campus del Nord-Est, juntament amb els centres de:

  • Cervera, Girona, La Seu d’Urgell, Tortosa
  • Bergara, Bizkaia, Vitoria-Gasteiz
  • Pamplona, Tudela
  • La Rioja
  • Cantabria
  • Barbastro, Calatayud, Teruel 

La creació dels campus pretén que aquests arribin allà on algun dels centres que el componen no puguin arribar. Les tutories intracampus és un d’aquests serveis mancomunats. Si un estudiant de qualsevol dels centres que conformen el campus, es matricula d’una assignatura en un centre que no la tutoritza telemàticament, rebrà el servei tutorial telemàtic des d’un altre dels centres del campus. Per assignatures de molt baixa matrícula a tota la UNED, existeixen les tutories intercampus. Un estudiant que estigui matriculat en una d’aquestes assignatures i que cap dels centres del seu campus la tutoritza, rebrà el servei tutorial telemàtic des de qualsevol dels altres campus.

Tot campus té un director i un secretari, i pot dotar-se d’un coordinador acadèmic, un coordinador telemàtic i un coordinador d’extensió universitària.

En el nostre campus la direcció l’ostenta la Sra. Ana Rosa Martín Minguijón, directora del Centre de la UNED de Cantabria i la secretaria la Sra. Ángeles Pérez Esmiol, directora del Centre de la UNED de Barbastro