Select Page
Estudis

Admissió

Estudis

Admissió

Inici » Estudis » Apunta’t a la UNED » Admissió

Admissió per als estudis de GRAU

El període d’admissió estarà obert del 18 de juny al 22 d’octubre de 2020 per al primer període de matrícula i del 20 de gener al 10 de març de 2021 per al segon termini de matrícula.

Només cal sol·licitar l’admissió si has de traslladar l’expedient acadèmic des d’una altra universitat, és a dir, si accedeixes directament de les proves d’accés en una altra universitat (EBAU), estudis parcials universitaris, si tens l’accés per a majors de 25, 40 o 45 anys o si vols fer simultaneïtat d’estudis. Si ets estudiant de la UNED no cal demanar admissió per traslladar el teu expedient o fer simultaneïtat d’estudis entre les nostres Facultats o Escoles.

Com es sol·licita?

L’admissió es fa a través d’Internet, mitjançant l’imprès electrònic disponible en la pàgina web www.uned.es . Has d’omplir el formulari de sol·licitud amb les teves dades personals i acadèmiques sol·licitades , verificar les dades i clicar per enviar el formulari. Un cop enviat el formulari pots imprimir o guardar la carta d’admissió.

 

Admissió per als estudis de Màster:

Estudiants nous en el Màster:

Els estudiants nous han de fer la  preinscripció del 27 de maig al 8 de juliol del 2020 i els resultats els tindreu abans del 24 de juliol.

Si vols fer la preinscripció al Màsters Universitari en Psicologia General Sanitària, Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, F.P. i Ensenyament d’idiomes i el Màster Universitari en Investigació en Intel·ligència Artificial, has de fer la preinscripció del 27 de maig al 10 de juny de 2020.

En el cas de que no es cobreixin les places en aquests períodes s’obrirà un termini extraordinari  del 2 al 9 de setembre de 2020, en aquest cas la resposta a l’admissió la tindreu abans del 30 de setembre.

Estudiants antics en el Màster:

Si ja has estat matriculat en el mateix Màster i vols continuar el període d’inscripció és del 10 al 30 de setembre de 2020.

Excepcionalment, el Màster Universitari en Psicologia General Sanitària obrirà el termini del 2 al 9 de setembre de 2020

Admissió per als estudis de Doctorat

El termini per iniciar els estudis de Doctorat serà de l’1 al 30 de juny de 2020.

 

Accedeix al formulari d’admissió