Select Page
Estudis

Admissió

Estudis

Admissió

Inici » Estudis » Apunta’t a la UNED » Admissió

Admissió per als estudis de GRAU

El període d’admissió estarà obert del 17 de juny al 22 de octubre de 2024 per al primer període de matrícula i del 20 de gener al 11 de març de 2025 per al segon termini de matrícula.

Només cal sol·licitar l’admissió si has de traslladar l’expedient acadèmic des d’una altra universitat, és a dir, si accedeixes directament de les proves d’accés en una altra universitat (EBAU), estudis parcials universitaris, si tens l’accés per a majors de 25, 40 o 45 anys o si vols fer simultaneïtat d’estudis. Si ets estudiant de la UNED no cal demanar admissió per traslladar el teu expedient o fer simultaneïtat d’estudis entre les nostres Facultats o Escoles.

Com es sol·licita?

L’admissió es fa a través d’Internet, mitjançant l’imprès electrònic disponible en la pàgina web www.uned.es . Has d’omplir el formulari de sol·licitud amb les teves dades personals i acadèmiques sol·licitades , verificar les dades i clicar per enviar el formulari. Un cop enviat el formulari pots imprimir o guardar la carta d’admissió.

 

Admissió per als estudis de Màster:

Estudiants nous en el Màster:

Els estudiants nous han de fer la  preinscripció del 22 de maig al 9 de juliol del 2024 i els resultats els tindreu abans del 29 de juliol. Amb l’excepció del Màster en Formació del professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’idiomes, que sabran el resultat el 28 d’agost de 2024

Si vols fer la preinscripció al Màster Universitari en Estudis de Gènere, Màster Universitari en Professor d’Espanyol com a Segona Llengua, Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, F.P. i Ensenyament d’idiomes, Màster Universitari en Enginyeria i Ciència de Dades, Màster Universitari en Intervenció Educativa en Contextos Socials, Màster Universitari en Història de l’Art, Màster Universitari en Investigació en Intel·ligència Artificial, Màster en Ciberseguretat, Màster en Polítiques Socials i Dependència, Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals: Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia Aplicada i el Màster en Psicologia General Sanitària, has de fer la preinscripció del 22 de maig al 6 de juny de 2024.

En el cas de que no es cobreixin les places en aquests períodes s’obrirà un termini extraordinari  del 2 al 10 de setembre  de 2024, en aquest cas la resposta a l’admissió la tindreu abans del 30 de setembre.

Admissió per als estudis de Doctorat

NOUS estudiants: de l’1 al 30 de juny de 2024.
ANTICS estudiants: els doctorands que ja van iniciar els seus estudis el curs passat només han de realitzar el tràmit de matrícula.

 

Accedeix al formulari d’admissió