Select Page
Serveis

Pràctiques experimentals

Serveis

Pràctiques experimentals

Inici » Serveis » Pràctiques » Pràctiques experimentals

1

Difusió de la informació de pràctiques

La informació i l’oferta sobre les pràctiques obligatòries la trobaràs en aquesta pàgina web

El Centre t’informarà del calendari de pràctiques a través de:

  • La pàgina web del centre.
  • Del teu correu electrònic de domini UNED.
2

Què cal fer per assistir a les pràctiques?

 
La UNED disposa d’una plataforma de pràctiques on l’estudiant s’ha d’inscriure si  s’ha matriculat a una assignatura amb pràctiques

Fes la inscripció a: http://practicas.uned.es

També la pots fer des del teu curs virtual

IMPORTANT:
El Centre només realitza una convocatòria de pràctiques per assignatura, tot i que poden haver-hi diferents grups d’una mateixa assignatura si el volum d’estudiants és gran.

 
Estudiants Repetidors d’Assignatures amb Pràctiques

Si ets estudiant repetidor de l’assignatura i vols saber si has de tornar a fer les pràctiques, posa’t en contacte amb l’equip docent de la seu central per fer la consulta de la validesa de les pràctiques realitzades/convalidades.

Si l’equip docent et demana fer només la teoria no cal que t’inscriguis a les pràctiques; en  cas contrari fes la inscripció

Un cop feta la inscripció, el centre te l’acceptarà a través de la mateixa plataforma.

Una vegada iniciades les pràctiques de l’assignatura convocada el Centre tanca la inscripció. S’acceptaran fins al fia hàbil abans de començar les pràctiques.

Si per raons justificades et resulta impossible assistir a una o a la primera sessió de pràctiques, cal que parlis amb el tutor en la sessió següent per tal que pugui valorar el cas.

3

On s’han de lliurar els informes de pràctiques?

El tutor t’informarà del termini per lliurar l’informe de les pràctiques així com del procediment d’entrega, que pot ser:

En l’espai virtual seguint les indicacions del professor tutor, o

Si ets estudiant dels graus en Ciències Químiques, Físiques o alguna de les Enginyeries, pots lliurar els informes de pràctiques en el punt d’informació del centre de Barcelona. (Avinguda Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona), o

Si ets estudiant del grau en Ciències Ambientals, pots lliurar els informes de pràctiques en el centre de Sant Boi de Llobregat. (Edifici l’Olivera, Plaça Montserrat Roig, 1 2ª planta, 08830 Sant Boi de Llobregat)

4

On consultar les notes?

El Centre publica les notes a l’aplicació de pràctiques i a l’avaluació de l’assignatura del curs virtual.