Select Page
Serveis

Tutories curs d’accés per a majors de 45 anys

Serveis

Tutories curs d’accés per a majors de 45 anys

Inici » Serveis » Servei de tutories » Tutories curs d’accés per a majors de 45 anys

Comunicat de tutories:

COVID 19 – Protocol d’actuació en el servei de tutories

Davant la declaració de l’estat d’alarma degut a la crisi sanitària provocada per la expansió del COVID-19, i seguint instruccions del Rectorat de la UNED, el Centre Associat a la UNED de la Província de Barcelona comunica la suspensió de l’accés a les instal·lacions de les seves seus i aules, així com de tota activitat presencial, fins a nou avís.

Amb el propòsit de que aquesta situació excepcional de confinament afecte el menys possible als nostres estudiants, el Centre Associat a la UNED de la Província de Barcelona seguirà oferint els serveis d’atenció tutorial als seus estudiants de forma no presencial.

Les tutories s’impartiran de forma telemàtica a través de la modalitat de webconferencia (aules AVIP). En cas de que no sigui possible que el/la tutor/a habitual emeti la tutoria, els nostres estudiants seran assignats temporalment al grup de tutoria on line d’un altre tutor/a de qualsevol seu del nostre Centre o d’un altre centre del nostre Campus.

Com accedir a veure les tutories:

Tutories online en directe

Aquí tens un vídeo on  s’explica més datalladament com accedir a Akademos Web i a les tutories AVIP.


 

Aquesta és la nostra oferta de tutories presencials del Curs d’accés. Et pots descarregar els horaris on apareix el calendari de les tutories en format pdf. Sobre tot, abans de venir a les tutories presencials consulta el programa Akademos Web on trobaràs si hi ha alguna incidència.