Select Page
Estudis

Com fer la matrícula

Estudis

Com fer la matrícula

Inici » Estudis » Apunta’t a la UNED » Com fer la matrícula

Abans de matricular-te et recomanem que consultis les guies de les assignatures de les que et vols matricular.

La guia de les assignatures és un dels elements característics de la UNED on trobaràs orientacions metodològiques amb informacions com l’equip docent, els objectius, el temari, la relació de material necessari per estudiar l’assignatura, l’avaluació, etc.

Aquesta guia la pots consultar a la pàgina web de la Seu Central o a la del Centre dins cada titulació.

Matricula

La matrícula es fa per Internet , has d’accedir a aquesta web, obtenir un identificador que et permetrà entrar al programa de matrícula i introduir les teves dades personals, les assignatures, el tipus de pagament i seguir les instruccions per imprimir el resguard o les cartes de pagament.

En la fase de “BORRADOR” , de la teva matrícula, pots fer totes les proves i canvis que consideris oportuns. Un cop validat el “borrador” i durant el període de matrícula, l’estudiant només disposarà d’una oportunitat per canviar assignatures i sempre que no impliqui una variació en la liquidació i  la manera de pagament.

Anul·lació de matrícula

Podràs demanar l’anul·lació completa de la matrícula, sense dret a devolució, si ho demanes 15 dies abans de la realització de les proves presencials. D’aquesta manera, no et penalitzaran econòmicament en posteriors matrícules per l’increment del preu públic de les  vegades que t’has matriculat i el seu cost no suposarà una barrera per a la teva permanència en els estudis universitaris.

Terminis

Estudis de Graus:

Del 7 de juliol al 10 de novembre de 2020
(Aquest període serà suspès del 2 al 18 d’agost, ambdós inclosos, per tancament de l’activitat de vacances d’estiu).
Segon termini de matrícula del 4 de febrer al 15 de març de 2021 d’acord amb les condicions i requisits establerts en la convocatòria corresponent aprovada per Consell de Govern
Tercer termini de matrícula, només per matricular-se del TFG i sempre hagis estat matriculat de la tutela en el primer termini, a excepció dels Graus en Enginyeria: del 26 d’abril al 3 de maig de 2021.

Matrícula del Curs d’accés
per a majors de 25 i 45 anys:

Del CAD de 25 i 45 anys:  del 7 de juliol al 10 de novembre de 2020. (Aquest període serà suspès del 3 al 18 d’agost , ambdós inclosos, per tancament de l’activitat de vacances d’estiu)

Matrícula prova lliure de l’accés
a majors de 25 i 45 anys:

del 1 de febrero  al 15 de marzo de 2021.

Accés per a majors de 40 anys
per acreditació d’experiència professional:

Del 16 de març al 15 d’abril de 2021.

Idiomes (CUID):

Del 3 de setembre al 10 de novembre  de 2020.

Estudis de Doctorat:

Del 15 d‘octubre al 16 de novembre  de 2020.

 

Estudis de Màster:

Del 7 de juliol al 10 de novembre de 2020

Segon termini de matrícula:

Si vas fer la preinscripció del present curs acadèmic (2020-2021), tens l’oportunitat de matricular-te en aquest segon termini de matrícula que comença:

del 4 de febrer al 10 de març

Requisits:
  • Si estàs matriculat d’un mínim de 20 crèdits i vols ampliar matrícula.
  • Si només et queden dues assignatures del segon quadrimestre i el TFM per finalitzar el Màster i la Comissió Coordinadora del màster t’autoritza.
  • Si no t’has matriculat al primer termini però vas ser admès en el període de preinscripció d’aquest curs. També necessites l’autorització de la Comissió Coordinadora del màster

AMPLIA LA INFORMACIÓ DE LA NORMATIVA PER MATRICULAR-SE EN AQUEST SEGON TERMINI

Preus

Descarrega’t els preus públics: de graus, accés majors 25, 40 i 45 anys i altres preus (curs 2020-2021)

Descarrega’t els preus públics de màsters universitaris (curs 2020-2021)