Select Page
Serveis

Formació per a l’estudiant

Serveis

Formació per a l’estudiant

Inici » Serveis » Pla d’acollida » Formació per a l’estudiant

Curs de Tècniques d’Estudi

Una bona tècnica d’estudi és fonamental per a l’estudiant ja que determinarà el seu aprenentatge i els seus resultats acadèmics.

Aquest curs t’ofereix la possibilitat de millorar i corregir les tècniques adquirides, amb l’objectiu bàsic d’aprofitar de forma òptima el temps dedicat. A més, l’alumne ha de ser conscient que, en interioritzar un mètode d’estudi adequat, establirà una pauta de treball eficaç a tota la seva trajectòria acadèmica a la UNED

Próxima edició: març 2021

 

 

Cursos de Reforç en Competències Bàsiques Transversals

Tenen com a objectiu consolidar els coneixements bàsics necessaris per a iniciar els estudis de Grau i reforçar coneixements que, sent transversals en diverses assignatures, siguin de gran dificultat i/o de gran importància per a continuar els estudis de Grau.

Cursos realitzats o en preparació:

  • Taller d’anàlisi i interpretació de dades (Estadística)
  • Taller pràctic de redacció
  • Conceptes bàsics de Comptabilitat
  • Fonaments de Biologia per a Psicòlegs
  • Formulació en Química Orgànica
  • Taller de Càlcul
  • Taller d’Àlgebra

 

​Els exàmens de Grau a la UNED: sessió informativa i estratègies per controlar l’ansietat

Aquesta jornada està formada per les següents sessions:

1. Sessió informativa, on us explicarem el funcionament dels exàmens a la UNED (calendari, convocatòries, exàmens de reserva, tipus d’exàmens, exàmens d’anys anteriors, consulta de notes, revisió d’exàmens).
2. Estratègies per reduir l’ansietat abans, durant i després dels exàmens.

 

Curs d’Aprendre a parlar en públic

Curs per millorar l’expressió oral de l’alumne i la seva seguretat davant un auditori, mitjançant l’adquisició d’una nova consciència corporal i el coneixement de diverses tècniques retòriques i persuasives.

Dirigit a estudiants, professionals i gent de totes les edats interessada en millorar la seva capacitat de comunicació. No calen coneixements previs, però sí tenir present que el curs serà fonamentalment pràctic i que s’utilitzaran les mateixes tècniques que en el camp del teatre per a una consciència més clara del cos i per a la projecció de la veu. Cal portar roba còmoda i una estoreta.

 

Com accedir al préstec dels llibres electrònics de la UNED? 

La Biblioteca de la UNED posa a la vostra disposició una gran varietat de llibres electrònics. Alguns d’ells són bibliografia bàsica editada per la UNED.
En aquesta sessió us mostrarem com accedir i com funcionen les plataformes on es troben els llibres electrònics i totes les possibilitats que ofereixen (accés en línia i/o préstec).

 

 

Gestors bibliogràfics: Refworks i Mendeley

Avui en dia és molt fàcil trobar informació, però un dels principals problemes que ens trobem quan hem de fer treballs acadèmics és com organitzar les referències bibliogràfiques i com crear la bibliografia. És per aquest motiu que s’han creat eines que ens ajuden a resoldre aquesta necessitat. Són els Gestors Bibliogràfics. En aquest curs treballarem amb dos gestors bibliogràfics: Refworks i Mendeley

 

 

Pautes per elaborar un treball acadèmic

Es tracta d’un curs de caràcter teòric, acompanyat per algunes activitats pràctiques, que té com a objectius que adquirir tècniques d’elaboració i presentació de treballs acadèmics en totes les seves fases: en la formulació i contextualització del tema, en la cerca d’informació, en la redacció, a l’hora de citar les fonts d’informació, etc

 

 

Treballs Acadèmics: Com fer presentacions en Word

Si has de presentar un treball i encara no coneixes les possibilitats que t’ofereix el programa un processador de textos, en aquest curs el pots aprendre i d’aquesta manera els teus treballs tindran millor resultat.

 

 

Aprenentatge per cercar, utilitzar i valorar les fonts d’informació

En aquest curs t’oferim orientacions i eines imprescindibles per aprendre a buscar tu mateix la informació que necessites al llarg de la teva vida acadèmica i professional.