Select Page
Serveis

Formació per a l’estudiant

Serveis

Formació per a l’estudiant

Inici » Serveis » Pla d’acollida » Formació per a l’estudiant

Curs de Tècniques d’Estudi

Una bona tècnica d’estudi és fonamental per a l’estudiant ja que determinarà el seu aprenentatge i els seus resultats acadèmics.

Aquest curs t’ofereix la possibilitat de millorar i corregir les tècniques adquirides, amb l’objectiu bàsic d’aprofitar de forma òptima el temps dedicat. A més, l’alumne ha de ser conscient que, en interioritzar un mètode d’estudi adequat, establirà una pauta de treball eficaç a tota la seva trajectòria acadèmica a la UNED

 
dimecres 2, divendres 4 i dimarts 8 de novembre de 2022
de 16:00 a 20:00 h
 
Presencial al Centre de Barcelona
 
Més informació i inscripcions:
 

Cursos de Reforç en Competències Bàsiques Transversals 

Tenen com a objectiu consolidar els coneixements bàsics necessaris per a iniciar els estudis de Grau i reforçar coneixements que, sent transversals en diverses assignatures, siguin de gran dificultat i/o de gran importància per a continuar els estudis de Grau.

Cursos de Reforç oferts en cursos anteriors:

Aprendre a parlar en públic

Curs per millorar l’expressió oral de l’alumne i la seva seguretat davant un auditori, mitjançant l’adquisició d’una nova consciència corporal i el coneixement de diverses tècniques retòriques i persuasives.

CVs and interviews

A short course designed to teach the fundamentals of CV and cover letter writing, as well as preparation for a job interview in English.

Presentation Skills

Language and skills to prepare for and confidently deliver an effective presentation in English.

Taller pràctic de redacció

Et sents insegur/a en redactar un article d’opinió o escriure un assaig?
Escriure correctament és una eina indispensable en qualsevol disciplina acadèmica i mig professional.
En aquest taller pràctic, milloraràs el teu nivell d’escriptura i adquiriràs les eines necessàries per a comentar un article de qualsevol temàtica. A més, aconseguiràs desenvolupar estratègies que et permetran escriure amb correcció, bon estil, de manera coherent i amb claredat.

Fonaments de biologia per a psicòlegs

El curs és una introducció als fonaments de Biologia que seran necessaris perquè un estudiant del grau de Psicologia pugui realitzar un seguiment correcte de les assignatures de l’àrea de Psicobiologia, fonamentalment l’assignatura de Fonaments de Psicobiologia.

Sessions pràctiques de Matemàtiques

Resolució d’exercicis de diferents disciplines de Matemàtiques, útils per als diferents graus de Ciències, Enginyeries i alguns graus de Ciències Socials en el seu primer curs.
Consta de tres Tallers:
– Taller d’Àlgebra
– Taller de Càlcul
– Taller d’Equacions Diferencials

Altres Cursos de Reforç oferts en cursos anteriors:

  • Taller d’anàlisi i interpretació de dades (Estadística)
  • Formulació en química orgànica

 

 

​Estratègies per controlar l’ansietat davant dels exàmens 

Per superar els exàmens amb èxit és imprescindible anar ben preparat, però també ho és mantenir la calma. Per això us proposem aquesta Sessió d’Estratègies per reduir l’ansietat abans, durant i després dels exàmens.

Com accedir al préstec dels llibres electrònics de la UNED?

La Biblioteca de la UNED posa a la vostra disposició una gran varietat de llibres electrònics. Alguns d’ells són bibliografia bàsica editada per la UNED.
En aquesta sessió us mostrarem com accedir i com funcionen les plataformes on es troben els llibres electrònics i totes les possibilitats que ofereixen (accés en línia i/o préstec).

Gestors bibliogràfics: Refworks i Mendeley

Avui en dia és molt fàcil trobar informació, però un dels principals problemes que ens trobem quan hem de fer treballs acadèmics és com organitzar les referències bibliogràfiques i com crear la bibliografia. És per aquest motiu que s’han creat eines que ens ajuden a resoldre aquesta necessitat. Són els Gestors Bibliogràfics. En aquest curs treballarem amb dos gestors bibliogràfics: Refworks i Mendeley

Pautes per elaborar un treball acadèmic

Es tracta d’un curs de caràcter teòric, acompanyat per algunes activitats pràctiques, que té com a objectius que adquirir tècniques d’elaboració i presentació de treballs acadèmics en totes les seves fases: en la formulació i contextualització del tema, en la cerca d’informació, en la redacció, a l’hora de citar les fonts d’informació, etc

Treballs Acadèmics: Com fer presentacions en Word

Si has de presentar un treball i encara no coneixes les possibilitats que t’ofereix el programa un processador de textos, en aquest curs el pots aprendre i d’aquesta manera els teus treballs tindran millor resultat.

Aprenentatge per cercar, utilitzar i valorar les fonts d’informació

En aquest curs t’oferim orientacions i eines imprescindibles per aprendre a buscar tu mateix la informació que necessites al llarg de la teva vida acadèmica i professional.