Select Page
Serveis

Formació per a l’estudiant

Serveis

Formació per a l’estudiant

Inici » Serveis » Pla d’acollida » Formació per a l’estudiant

Cursos de Reforç en Competències Bàsiques Transversals

Tenen com a objectiu consolidar els coneixements bàsics necessaris per a iniciar els estudis de Grau i reforçar coneixements que, sent transversals en diverses assignatures, siguin de gran dificultat i/o de gran importància per a continuar els estudis de Grau.

Previsió de cursos primer trimestre 2020: Fonaments de biologia per a psicòlegs, Física, Mecànica, Formulació en química orgànica, Economia, Comptabilitat, Àlgebra, Càlcul, Biologia.

Cursos realitzats al novembre:
Taller d’Àlgebra: dissabte 16 de novembre de 10:00 a 13:30h
Fonaments de biologia per a psicòlegs: dissabte 16 de novembre de 10:00 a 13:00h
Taller de Càlcul: dissabte 23 de novembre de 10:00 a 13:30h
Taller d’anàlisi i interpretació de dades (Estadística): dissabtes 23 i 30 de novembre de 10:00 a 13:00h
Introducció a la Química: dissabte 30 de novembre de 9:00 a 13:00h

 

​Els exàmens de Grau a la UNED: sessió informativa i estratègies per controlar l’ansietat

Aquesta jornada està formada per les següents sessions:

1. Sessió informativa, on us explicarem el funcionament dels exàmens a la UNED (calendari, convocatòries, exàmens de reserva, tipus d’exàmens, exàmens d’anys anteriors, consulta de notes, revisió d’exàmens).
2. Estratègies per reduir l’ansietat abans, durant i després dels exàmens.

Data prevista: gener de 2020

Cursos de Tècniques d’Estudi

Una bona tècnica d’estudi és fonamental per a l’estudiant ja que determinarà el seu aprenentatge i els seus resultats acadèmics.

Aquest curs t’ofereix la possibilitat de millorar i corregir les tècniques adquirides, amb l’objectiu bàsic d’aprofitar de forma òptima el temps dedicat. A més, l’alumne ha de ser conscient que, en interioritzar un mètode d’estudi adequat, establirà una pauta de treball eficaç a tota la seva trajectòria acadèmica a la UNED

Dates aproximades: setembre-octubre i febrer-març

Curs d’Aprendre a parlar en públic

Curs per millorar l’expressió oral de l’alumne i la seva seguretat davant un auditori, mitjançant l’adquisició d’una nova consciència corporal i el coneixement de diverses tècniques retòriques i persuasives.

Dirigit a estudiants, professionals i gent de totes les edats interessada en millorar la seva capacitat de comunicació. No calen coneixements previs, però sí tenir present que el curs serà fonamentalment pràctic i que s’utilitzaran les mateixes tècniques que en el camp del teatre per a una consciència més clara del cos i per a la projecció de la veu. Cal portar roba còmoda i una estoreta.

Dates aproximades: setembre-octubre

 

Pautes per elaborar un treball acadèmic

Es tracta d’un curs de caràcter teòric, acompanyat per algunes activitats pràctiques, que té com a objectius que adquirir tècniques d’elaboració i presentació de treballs acadèmics en totes les seves fases: en la formulació i contextualització del tema, en la cerca d’informació, en la redacció, a l’hora de citar les fonts d’informació, etc

Dies i hores:

Curs de matí:
11 i 18 de desembre
de 10:00 a 12:00 hores

Curs de tarda:
12 i 19 de desembre
de 17:00 a 19:00 hores

 

Com accedir al préstec dels llibres electrònics de la UNED?

Saps que alguns dels manual bàsics per seguir els graus de la UNED ja es troben en format electrònic i pots accedir-hi de forma gratuïta? En aquesta sessió t’informem de com descarregar-te’ls, i de totes les possibilitats que t’ofereixen per poder treballar còmodament.

Dies i hores:

Curs de matí: 20 de novembre de 2019 de 10:00 a 13:00 hores

Curs de tarda: 21 de novembre de 2019 de 16:00 a 19:00 hores

 

Aprenentatge per cercar, utilitzar i valorar les fonts d’informació

En aquest curs t’oferim orientacions i eines imprescindibles per aprendre a buscar tu mateix la informació que necessites al llarg de la teva vida acadèmica i professional.

Curs d’aprenentatge per cercar, utilitzar i valorar les fonts d’informació de Dret

Curs de matí:  27 de novembre de 2019 de 10:00 a 13:00 hores

Curs de tarda: 28 de novembre de 2019 de 16:00 a 19:00 hores

 

Treballs Acadèmics: Com fer presentacions en Word

Si has de presentar un treball i encara no coneixes les possibilitats que t’ofereix el programa un processador de textos, en aquest curs el pots aprendre i d’aquesta manera els teus treballs tindran millor resultat.

Dates aproximades: durant tot el curs