Select Page
Serveis

Formació per a l’estudiant

Serveis

Formació per a l’estudiant

Inici » Serveis » Pla d’acollida » Formació per a l’estudiant

Curs de Tècniques d’Estudi (Online)

Una bona tècnica d’estudi és fonamental per a l’estudiant ja que determinarà el seu aprenentatge i els seus resultats acadèmics.

Aquest curs t’ofereix la possibilitat de millorar i corregir les tècniques adquirides, amb l’objectiu bàsic d’aprofitar de forma òptima el temps dedicat. A més, l’alumne ha de ser conscient que, en interioritzar un mètode d’estudi adequat, establirà una pauta de treball eficaç a tota la seva trajectòria acadèmica a la UNED

Data i horari: 10, 17 i 24 de març (18:00-21:00 h.) i 25 de març (16:00-19:00 h.)
Tutora: Laia Pinilla
Hores lectives: 12
Crèdits: 0,5 ECTS (en tràmit)
Preu: 35€ (alumnes UNED)

 

 

Cursos de Reforç en Competències Bàsiques Transversals (Online)

Tenen com a objectiu consolidar els coneixements bàsics necessaris per a iniciar els estudis de Grau i reforçar coneixements que, sent transversals en diverses assignatures, siguin de gran dificultat i/o de gran importància per a continuar els estudis de Grau.

Tots els cursos es faran de manera online.

Taller Pràctic de redacció

Data: dilluns 22 de març
Horari: 17:00-20:00 h.
Tutora: Míriam Gázquez
Preu: 9€

Sessions Pràctiques de Matemàtiques
Són tres tallers. Us podeu matricular d’un, de dos o dels tres.

Tutors: Anna Samà i Sergi Riera
Horari: 10:00-13:30h
Preu: 9€ cada taller

  • Taller de Càlcul: dissabte 10 d’abril
  • Taller d’Àlgebra: dissabte 17 d’abril
  • Taller d’Equacions Diferencials: dissabte 24 d’abril

Cursos realitzats o en preparació:

  • Taller d’anàlisi i interpretació de dades (Estadística)
  • Conceptes bàsics de Comptabilitat
  • Fonaments de Biologia per a Psicòlegs
  • Formulació en Química Orgànica

 

​Estratègies per controlar l’ansietat davant dels exàmens (Online)

Data: dimarts 2 de febrer 2021
Horari: 18:00 – 20:00h
Tutor: Ángel José Pozo

 

Curs d’Aprendre a parlar en públic

Curs per millorar l’expressió oral de l’alumne i la seva seguretat davant un auditori, mitjançant l’adquisició d’una nova consciència corporal i el coneixement de diverses tècniques retòriques i persuasives.

Dirigit a estudiants, professionals i gent de totes les edats interessada en millorar la seva capacitat de comunicació. No calen coneixements previs, però sí tenir present que el curs serà fonamentalment pràctic i que s’utilitzaran les mateixes tècniques que en el camp del teatre per a una consciència més clara del cos i per a la projecció de la veu. Cal portar roba còmoda i una estoreta.

 

Com accedir al préstec dels llibres electrònics de la UNED? 

La Biblioteca de la UNED posa a la vostra disposició una gran varietat de llibres electrònics. Alguns d’ells són bibliografia bàsica editada per la UNED.
En aquesta sessió us mostrarem com accedir i com funcionen les plataformes on es troben els llibres electrònics i totes les possibilitats que ofereixen (accés en línia i/o préstec).

 

 

Gestors bibliogràfics: Refworks i Mendeley

Avui en dia és molt fàcil trobar informació, però un dels principals problemes que ens trobem quan hem de fer treballs acadèmics és com organitzar les referències bibliogràfiques i com crear la bibliografia. És per aquest motiu que s’han creat eines que ens ajuden a resoldre aquesta necessitat. Són els Gestors Bibliogràfics. En aquest curs treballarem amb dos gestors bibliogràfics: Refworks i Mendeley

 

 

Pautes per elaborar un treball acadèmic

Es tracta d’un curs de caràcter teòric, acompanyat per algunes activitats pràctiques, que té com a objectius que adquirir tècniques d’elaboració i presentació de treballs acadèmics en totes les seves fases: en la formulació i contextualització del tema, en la cerca d’informació, en la redacció, a l’hora de citar les fonts d’informació, etc

 

 

Treballs Acadèmics: Com fer presentacions en Word

Si has de presentar un treball i encara no coneixes les possibilitats que t’ofereix el programa un processador de textos, en aquest curs el pots aprendre i d’aquesta manera els teus treballs tindran millor resultat.

 

 

Aprenentatge per cercar, utilitzar i valorar les fonts d’informació

En aquest curs t’oferim orientacions i eines imprescindibles per aprendre a buscar tu mateix la informació que necessites al llarg de la teva vida acadèmica i professional.