Select Page
Estudis

 

Servei tutories

 

 

Inici » Serveis » Servei de tutories

Què són les tutories?

Les tutories són un servei que ofereix el centre als seus estudiants. Aquestes tutories serveixen per facilitar orientacions per a la preparació de les assignatures, aclarir dubtes de continguts, realitzar activitats pràctiques, explicar els criteris aplicats en la correcció de les proves d’avaluació continua i orientar per a les proves presencials.

El Centre té com a objectiu que TOTS els seus estudiants puguin tenir accés al servei de tutories, i per tant, procura que tots tinguin a l’abast el seguiment de les seves assignatures tant presencialment com a través de la xarxa accedint a les tutories virtuals amb la tecnologia AVIP.

Així el nostre estudiant disposa de dues modalitats de tutories:

Tutories Presencials

Els estudis de Grau, CAD, CUID i el Màster en Secundària tenen el servei de tutories presencials. A cada seu hi ha una oferta per poder anar presencialment a les tutories. Al final d’aquesta pàgina hi ha quatre enllaços, segons els estudis, on podràs consultar quins estudis es fan a cada seu.

Un cop t’has inscrit als estudis escollits pots accedir a la pàgina d’Akademos Web (akademosweb.uned.es)  i un cop t’identifiquis pots consultar la informació més personalitzada: dels calendaris i incidències de les teves tutories, horaris d’exàmens, exàmens d’anys anteriors, accés a les tutories virtuals, etc.)

Mira aquest tutorial on explica la pàgina web d’Akademos:

 

Tutories virtuals: AVIP

L’AVIP és una eina docent que permet donar suport tecnològic a les tutories presencials i proporciona la denominada “presencialitat virtual” així que des de qualsevol punt amb accés a Internet els usuaris poden seguir les tutories tant en directe com en diferit.

La tutoria presencial s’emet en directe i si el tutor la grava, estarà disponible per als seus alumnes a l’apartat de documents de tutoria de l’aula virtual ALF per veure-la en diferit.

Com accedir a veure les:

Tutories online en directe

Gravacions de les meves tutories

Com consultar l’horari de tutories…

…abans de fer la matrícula

…un cop matriculat/da

Consulta l’oferta de tutories de les nostres seus:

Tutories dels graus

Consulta els horaris de tutories de les titulacions de grau

Tutories del curs d'accés per a majors de 25 i 45 anys

Consulta els horaris de tutories

Tutories del CUID

Consulta els horaris de tutories dels idiomes

Tutories del màster en secundària

Consulta els dies de tutories del nostre centre