Select Page
Estudis

 

Servei tutories

 

 

Inici » Serveis » Servei de tutories

Durant aquest segon quadrimestre, i fins nou avís, les tutories seran en modalitat virtual

Què són les tutories?

Les tutories són un servei que ofereix el centre als seus estudiants. Aquestes tutories serveixen per facilitar orientacions per a la preparació de les assignatures, aclarir dubtes de continguts, realitzar activitats pràctiques, explicar els criteris aplicats en la correcció de les proves d’avaluació continua i orientar per a les proves presencials.

El Centre té com a objectiu que TOTS els seus estudiants puguin tenir accés al servei de tutories, i per tant, procura que tots tinguin a l’abast el seguiment de les seves assignatures tant presencialment com a través de la xarxa accedint a les tutories virtuals amb la tecnologia AVIP.

Així el nostre estudiant disposa de dues modalitats de tutories:

Tutories Presencials

Els estudis de Grau, CAD, CUID i el Màster en Secundària tenen el servei de tutories presencials. A cada seu hi ha una oferta per poder anar presencialment a les tutories. Al final d’aquesta pàgina hi ha quatre enllaços, segons els estudis, on podràs consultar quins estudis es fan a cada seu.

Un cop t’has inscrit als estudis escollits pots accedir a la pàgina d’Akademos Web (akademosweb.uned.es)  i un cop t’identifiquis pots consultar la informació més personalitzada: dels calendaris i incidències de les teves tutories, horaris d’exàmens, exàmens d’anys anteriors, accés a les tutories virtuals, etc.)

Mira aquest tutorial on explica la pàgina web d’Akademos:

 

Tutories virtuals: AVIP

L’AVIP és una eina docent que permet donar suport tecnològic a les tutories presencials i proporciona la denominada “presencialitat virtual” així que des de qualsevol punt amb accés a Internet els usuaris poden seguir les tutories tant en directe com en diferit.

La tutoria presencial s’emet en directe i si el tutor la grava, estarà disponible per als seus alumnes a l’apartat de documents de tutoria de l’aula virtual ALF per veure-la en diferit.

Com accedir a veure les:

Tutories online en directe

Gravacions de les meves tutories

Com consultar l’horari de tutories…

…abans de fer la matrícula

…un cop matriculat/da

Consulta l’oferta de tutories de les nostres seus:

Tutories dels graus

Consulta els horaris de tutories de les titulacions de grau

Tutories del curs d'accés per a majors de 25 i 45 anys

Consulta els horaris de tutories

Tutories del CUID

Consulta els horaris de tutories dels idiomes

Tutories del màster en secundària

Consulta els dies de tutories del nostre centre