Select Page
Estudis

 

Servei tutories

 

 

Inici » Serveis » Servei de tutories

Què són les tutories?

Les tutories són un servei que ofereix el centre als seus estudiants. Aquestes tutories serveixen per facilitar orientacions per a la preparació de les assignatures, aclarir dubtes de continguts, realitzar activitats pràctiques, explicar els criteris aplicats en la correcció de les proves d’avaluació continua i orientar per a les proves presencials.

El Centre té com a objectiu que TOTS els seus estudiants puguin tenir accés al servei de tutories, i per tant, procura que tots tinguin a l’abast el seguiment de les seves assignatures tant presencialment com a través de la xarxa accedint a les tutories virtuals.

Així el nostre estudiant disposa de dues modalitats de tutories:

Tutories Presencials

Els estudis de Grau, CAD i CUID tenen el servei de tutories presencials. A cada seu hi ha una oferta per poder anar presencialment a les tutories. Al final d’aquesta pàgina hi ha quatre enllaços, segons els estudis, on podràs consultar quins estudis es fan a cada seu.

Un cop t’has inscrit als estudis escollits pots accedir a la pàgina d’Akademos Web (akademosweb.uned.es)  i un cop t’identifiquis pots consultar la informació més personalitzada: dels calendaris i incidències de les teves tutories, horaris d’exàmens, exàmens d’anys anteriors, accés a les tutories virtuals, etc.).

Tutories virtuals:

L’AVIP i el Teams són les eines que utilitzem a les tutories i que ens permeten donar suport tecnològic a les tutories presencials i que ens proporciona la denominada “presencialitat virtual”, així que des de qualsevol punt amb accés a Internet els usuaris poden seguir les tutories tant en directe com en diferit.

La tutoria presencial s’emet en directe i si el tutor la grava, estarà disponible per als seus alumnes a l’apartat de documents de tutoria de l’aula virtual per veure-la en diferit.

Com accedir a veure les tutories en directe i a les gravacions

Com consultar l’horari de tutories…

…abans de fer la matrícula

…un cop matriculat/da

Consulta l’oferta de tutories de les nostres seus:

Tutories dels graus

Consulta els horaris de tutories de les titulacions de grau

Tutories del curs d'accés per a + 45 anys

Tutories del curs d'accés per a + 25 anys

Tutories dels Idiomes

Consulta els horaris de tutories dels idiomes

Calendari cursos virtuals 2023-2024