Select Page
Serveis

 

Servei tutories

 

Inici » Serveis » Servei de tutories

Què són les tutories?

Les tutories són un servei que ofereix el centre als seus estudiants. Aquestes tutories serveixen per facilitar orientacions per a la preparació de les assignatures, aclarir dubtes de continguts, fer activitats pràctiques, explicar els criteris aplicats en la correcció de les proves d’avaluació continua i orientar per a les proves presencials.
El Centre té com a objectiu que TOTS els seus estudiants puguin tenir accés al servei de tutories i, per tant, procura que tots tinguin a l’abast el seguiment de les seves assignatures tant presencialment com a través de la xarxa accedint a les tutories virtuals.
Els professors-tutors són els que s’encarreguen de les tutories, tant les presencials com de les virtuals. Les tutories poden ser setmanals o quinzenals.​

El nostre estudiant disposa de dues modalitats de tutories:

Tutories Presencials

Els estudis de Grau, Curs d’Accés Directe per a majors de 25 i 45 anys i Idiomes tenen el servei de tutories presencials totes aquelles assignatures que tenen un mínim d’estudiants matriculats. A cada seu hi ha una oferta per poder anar presencialment. Al final d’aquesta pàgina hi ha quatre enllaços, segons els estudis, on podràs consultar quins estudis es fan a cada una de les nostres seus.

Un cop t’has inscrit als estudis escollits pots accedir a la pàgina d’Akademos Web (akademosweb.uned.es) i un cop t’identifiquis pots consultar la informació més personalitzada: els calendaris i incidències de les teves tutories, horaris d’exàmens, exàmens d’anys anteriors, accés a les tutories virtuals, etc.).

Tutories virtuals:

Les videoconferències i pissarres interactives (aules AVIP) i el Teams són les eines que utilitzem a les tutories virtuals i que ens permeten donar suport tecnològic a les tutories presencials, així des de qualsevol punt amb accés a Internet els usuaris poden seguir les tutories tant en directe com en diferit. Això també ens permet oferir, al mateix temps, la tutoria en directe a diferents centres alhora, optimitzant d’aquesta manera els recursos disponibles, amb independència del centre on estiguis inscrit.
La UNED té tres modalitats de tutories virtuals que s’utilitzen per fer el seguiment de les assignatures:

      1. Les tutories de Centre que són les tutories presencials que s’emeten en directe. (Aquestes també poden ser gravades, si el professor/a tutor/a així ho considera)
      2. Les tutories de Campus que són les tutories que emet un centre del Campus en directe per un grup de centres (el nostre centre pertany al Campus Nord-est) (Aquestes també poden ser gravades, si el professor/a tutor/a així ho considera)
      3. Les tutories Intercampus que són les que planifiquen els Equips docents indicant a cada professor/a- tutor/a les emissions que li corresponen gravar i que estan disponibles al curs virtual de l’assignatura.

Tota aquesta informació està dins el campus virtual i a academosweb.

Com accedir a veure les tutories en directe i a les gravacions

Com consultar l’horari de tutories…

…abans de fer la matrícula

…un cop matriculat/da

Consulta l’oferta de tutories de les nostres seus:

Tutories dels graus

Consulta els horaris de tutories de les titulacions de grau

Tutories del curs d'accés per a + 45 anys

Tutories del curs d'accés per a + 25 anys

Tutories dels Idiomes

Consulta els horaris de tutories dels idiomes

Calendari cursos virtuals 2023-2024