Select Page

Exàmens  de Graus i Màsters oficials

Calendari de les proves:

Primera setmana: del 25 al 29 de gener

Segona setmana: del 8 al 12 de febrer

 

Els exàmens de febrer es realitzaran en línia a través de l’aplicació AvEx. El dia de l’examen has d’accedir a www.unedenlinea.es 20 minuts abans de l’inici i validar-te amb el codi d’accés. Si és la primera vegada, has d’accedir a l’aplicació  AvEx amb el teu correu electrònic de la UNED (@alumno.uned.es)  i podràs obtenir-lo. És important que tinguis activat el correu d’alumne. Si ets antic alumne,  és  el mateix que l’any passat , i si l’has oblidat pots recuperar-lo des de l’aplicació.

Un cop estiguis identificat/da has d’acceptar la política de privacitat (si no ho has fet abans) i veuràs la teva foto de la fitxa d’estudiant .(IMPORTANT tenir la foto a la fitxa). Això et permetrà verificar que disposes dels recursos necessaris i que la teva càmera funciona correctament. Una vegada que accedeixis a l’aula d’examen es considerarà que t’has presentat. En tot moment disposaràs d’un rellotge que t’indicarà l’hora perquè puguis saber el temps que falta per a l’inici de l’examen i a l’hora establerta en el calendari podràs  començar.

Requisits tècnics:

Pots utilitzar qualsevol dispositiu amb:

Sistema operatiu actualitzat
Navegador web actualitzat (incompatible amb Internet Explorer)
Accés a Internet fiable
Càmera (webcam)

Distribució dels estudiants en les dues setmanes d’exàmens en la convocatòria de febrer de 2021

Es distribuiran en dos grups, segons la primera lletra del  primer cognom ( A-L ; M-Z). L’ordre dels grups s’ha determinat seguint l’ordre d’actuació dels aspirants a  les proves selectives de l’Administració General de l’Estat corresponents a l’any 2020, establert en la Resolució de 21 de juliol de 2020 de la Secretaria d’Estat de Política Territorial i Funció Pública (BOE nº 201, de 24 de juliol de 2020).

Els grups estaran integrats pels estudiants que la primera lletra del primer cognom estigui comprès entre Grup 1A-L” i   Grup 2 “M-Z

Els estudiants de cada Grup s’examinaran de les assignatures de les que estan matriculats, segons la taula adjunta i l’horari establert:

Grup 1 (lletra del primer cognom “A – L”)

  DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
1ª setmana Grup 1   Grup 1   Grup 1
2ª setmana   Grup 1   Grup 1  

Grup 2 (lletra del primer cognom “M – Z”)

  DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
1ª setmana   Grup 2   Grup 2  
2ª setmana Grup 2   Grup 2   Grup 2

 

Les preposicions o articles determinants d’un cognom compost, com per exemple “del Valle”, no seran considerades alfabèticament per a la seva classificació en alguns dels grups. La inclusió del cognom en un grup determinat es realitza per la primera lletra inicial del nom al que les preposicions i/o articles acompanyen. En aquest exemple, l’estudiant pertany al Grup 2 (M-Z), perquè la inicial del cognom es la “V”.

És important tenir en compte que els estudiants poden sol·licitar el canvi de dia d’un o més exàmens en línia, per raons laborals, mèdiques, coincidència de diferents assignatures en un dia, etc,, omplint el Formulari creat per tal efecte, sempre que estigui degudament justificat. La data de tancament del formulari serà el dia 12 de gener de 2021

Si tens algun problema sobre la fiabilitat de la teva connexió a Internet o no disposes dels mitjans tècnics necessaris, pots contactar amb nosaltres a través del nostre Formulari abans del 15 de desembre, per a acordar, de manera extraordinària, la realització del teu examen en línia (aplicació AvEx) a les nostres instal·lacions.

Tornar a informació d’examens