Select Page

Aula Virtual d’exàmens

La UNED ha creat una aplicació per a la realització d’exàmens tant de tipus test com de desenvolupament o mixtos, sense necessitat d’instal·lació de programari, compatible amb tots els sistemes operatius, accessible des de qualsevol navegador web actualitzat (excepte Internet Explorer) i executable des de tota mena de dispositius electrònics connectats a la xarxa (telèfon intel·ligent, ordinador, tauleta).

Aquí tens un vídeo explicatiu d’AvEx:

Tens una versió DEMO de l’aplicació que s’anomena AvEx. Pots realitzar proves des del 25 de maig al 12 de juny. Totes les dades que introdueixis s’esborraran automàticament en finalitzar el període de prova. Les proves són molt útils per a verificar el funcionament del teu dispositiu, comprovar si disposes de fotografia a la teva fitxa i que apareguin totes les teves assignatures de les quals tens examen a través de l’AvEx i, en definitiva, conèixer millor el sistema.

A través de l’aplicació pots obtenir el codi d’accés als exàmens.

Coses a tenir en compte:

– El codi d’accés que obtinguis en aquest període serà vàlid per a tota la convocatòria d’exàmens de juny.
– Si no t’apareix alguna assignatura amb examen AvEx, posa’t en contacte amb el suport.
– Comprova en el calendari publicat per la UNED o en el teu espai personal ‘Les meves tutories’, amb suficient antelació, la data i hora concreta de l’examen de cadascuna de les teves assignatures en funció del grup al qual pertanyis (Grup 1, Grup 2).
– Convocatòria d’exàmens de juny: has de tenir en compte que podràs accedir al sistema 20 minuts abans del començament oficial de l’examen. Durant aquest temps hauràs de validar-te amb el teu compte i codi (o obtenir-lo si no ho has fet abans), acceptar la política de privacitat (si no ho has fet abans), comprovar el funcionament de la teva càmera i accedir a l’aula a l’espera del començament de l’examen a l’hora oficial. Si no estàs dins de l’aula abans de l’hora oficial d’inici, no podràs realitzar l’examen.