Select Page
Biblioteca

Tutorials

 
Biblioteca

Tutorials

 

Inici » Biblioteca » Tutorials biblioteca

Cercador de la UNED

https://buscador.biblioteca.uned.es/

El cercador de la UNED et permet realitzar cerques a tots els recursos d’informació que ofereix la Biblioteca: catàleg, repositori institucional, recursos electrònics subscrits, etc.

Identificant-te amb les teves dades de campus UNED podràs:

  • Consultar i renovar els teus préstecs i fer reserves
  • Guardar cerques
  • Accedir als textos complets dels recursos electrònics

Per buscar només a la Biblioteca del teu Centre Associat: clica a la lupa, marca “Colección impresa y audiovisual” i selecciona Biblioteca

Guia del Cercador

Inici » Biblioteca » Tutorials biblioteca

MiCuenta

MiCuenta és l’espai on pots gestionar els préstecs, renovacions i reserves. També pots veure les possibles sancions i missatges de la biblioteca.

Per accedir-hi cal que t’identifiquis amb les claus de Campus UNED.

 

Recursos d’Informació:

Llibres Electrònics

La Biblioteca de la UNED posa a la teva disposició llibres electrònics disponibles en línia per a tots els membres de la UNED, entre ells, bibliografia bàsica editada per la UNED. Cal identificar-se prèviament al Campus UNED.

 

Dialnet

Dialnet és una base de dades centrada fonamentalment en els àmbits de les Ciències Humanes, Jurídiques i Socials. Inclou articles de revista, capítols de monografies col·lectives, tesis doctorals, llibres, etc. publicats a Espanya i Llatinoamèrica. La majoria de documents es troben en castellà.

Es tracta d’un recurs lliure però registrant-vos amb el correu electrònic de la UNED podeu gaudir de serveis extres, com guardar i exportar les referències a gestors bibliogràfics o crear alertes sobre matèries, revistes o cerques guardades. Part del fons es pot trobar en obert però si esteu interessants en documents no disponibles en accés obert podeu posar-vos en contacte amb la biblioteca per tal d’intentar aconseguir-los a través del Servei de Préstec Interbibliotecari.

Per més informació podeu consultar:

Guia d’Ajuda de Dialnet

Manual d’Ús

En el següent vídeo us expliquem com realitzar una cerca bàsica i quins són el serveis de Dialnet Plus: